середу, 17 травня 2023 р.

Декада загальноосвітніх дисциплін 2023

 З 01 по 17 травня здобувачі освіти Шепетівського професійного ліцею взяли участь у декаді загальноосвітніх дисциплін. 🧑‍🏫Усіма викладачами була підготовлена цікава,💯 насичена різноманітними заходами програма📜💻. Пріоритетне місце у рамках проведення декади посіли відкриті заходи, на яких демонструвалася педагогічна майстерність, вміння вести заняття відповідно до сучасних вимог. До підготовки та проведення заходів педагоги підійшли творчо👏: застосували різні види інтерактивних вправ, за допомогою сервісів LearningApps, Kahoot, Wordwall, Plickers, продемонстрували уміння організувати роботу в групах, дібрала цікаві матеріали, які відображали тематичну спрямованість навчального матеріалу, використовували різні форми інноваційного навчання, підтримували тісний взаємозв’язок зі здобувачами освіти🤝, прослідковувалась чітка системна робота викладачів. 
Здобувачі освіти показали високий рівень володіння теоретичним матеріалом💯, вміло виконували вправи, аналізували тексти, вели діалогічне спілкування, активно висловлювали свої думки з окремих питань, давали відповіді на запитання, аналізували, робили висновки.
🤝До проведення декади загальноосвітніх дисциплін приєдналась психологічна служба ліцею, яка провела заняття з елементами арт-терапії «Стоп-стрес» - для здобувачів освіти, семінар з елементами тренінгу та техніками зцілення «Будуємо резильєнтність та життєстійкість» - для педагогів. 
👍Заходи проведені в рамках декади стали яскравим прикладом співпраці викладачів і учнів, що сприяє формуванню активної громадянської позиції, національної свідомості та самосвідомості підростаючого покоління🎥.


Немає коментарів:

Дописати коментар