неділю, 21 травня 2023 р.

Креативна освіта як умова розвитку творчої особистості на уроках загальноосвітніх предметів

️Сучасна дійсність ставить перед педагогом завдання поповнення і поновлення своїх знань по широкому  колу питань, які в сукупності повинні стати змістом навчально-методичної роботи.  
Стрімкий розвиток технологій вимагає від педагога досконалих форм і методів проведення уроків як теоретичної так і практичної підготовки.
📚17 травня 2023 року у Шепетівському професійному ліцеї відбулося чергове засідання методичної комісії загальноосвітніх дисциплін на тему «Креативна освіта як умова розвитку творчої особистості на уроках загальноосвітніх предметів». Присутні педагоги поділилися здобутками у сфері застосування в своїй діяльності сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
У рамках засідання були заслухані доповіді членів комісії. Зокрема, викладач👩🏫 предмету «Природничі науки» Неля Пахар виступила з доповіддю «Мейкерство - як інноваційний підхід впровадження STEM–освіти». Викладач інформатики👨🏫Олег Буркацький розповів про елементи STEM-освіти, які можна використовувати на уроках інформатики. Катерина Барвінок, викладач фізичної культури👩🏫, поділилась досвідом роботи з питання «Фізична культура, як необхідна складова всебічного розвитку здобувачів освіти через інноваційну діяльність педагога»

Усі учасники засідання жваво обговорювали отриману інформацію з поданих питань🤝. Засідання пройшло змістовно, ефективно та оперативно.

Немає коментарів:

Дописати коментар