вівторок, 11 квітня 2023 р.

Тиждень професії “Електрогазозварник”

Цикл заходів, проведених у межах професійного тижня, спрямований на поглиблення взаємозв’язків між професійно-теоретичною та професійно-практичною підготовками та є можливим шляхом їхнього вдосконалення. Колективна методична робота майстрів виробничого навчання й викладачів професійного циклу є найбільш ефективною. Доказом цьому є тиждень професії «Електрогазозварник», який пройшов в Шепетівському професійному ліцеї з 03 по 07 квітня 2023року.

Відкриття тижня розпочалося з виставки стіннівок та літератури з професії «Електрогазозварник», яку підготувала бібліотекар закладу Захарченко Лілія Миколаївна, і презентації проекту «Молодий та успішний», героєм якого став випускник закладу освіти Процун Андрій.
Цікавим заходом тижня став семінар з елементами тренінгу «Поняття кар’єри та її види», проведений практичним психологом Гладкою Надією Михайлівною та соціальним педагогом Ляскою Оленою Олегівною.В межах тижня відбулися відкриті уроки теоретичного та виробничого навчання, які провели викладач Титус Микола Іванович, майстри виробничого навчання Ляска Святослав Григорович та Попова Олена Іванівна.

З метою виявлення кращих учнів за професією було проведено конкурс професійної майстерності «Кращий зварник». В конкурсі приймали участь здобувачі освіти ІІІ курсу.
За загальними підсумками переможцями стали:
І місце: Головаш Костянтин
ІІ місце: Цимбалюк Орест
ІІІ місце: Овдієнко Микола, Цимбалюк Микола
Учасники показали свої вміння та знання на високому рівні. Переможці конкурсу професійної майстерності були нагороджені грамотами.

Немає коментарів:

Дописати коментар