вівторок, 31 січня 2023 р.

Самоосвіта педагога як необхідна складова сучасності

 

27 січня 2023 року  у Шепетівському професійному ліцеї   відбулось засідання методичної комісії загальноосвітніх дисциплін на тему «Самоосвіта педагога як необхідна складова сучасності». Засідання відкрила голова методичної комісії Гуменюк Лариса Романівна, яка привітавши учасників засідання, підкреслила актуальність теми, наголосивши на тому, що самоосвіта – це безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення професійної компетентності педагога, шлях до успіху кожного сучасного викладача, а також надала методичні рекомендації щодо аналізу і самоаналізу сучасного уроку.
У рамках методичного засідання методистом ліцею Рижко Людмилою Станіславівною був проведений міні- тренінг «Педагог – вічний учень». 

Цікавим та змістовним був виступ Буркацького Олега Анатолійовича з теми «Електронний облік освітнього процесу та його переваги (на прикладі платформи АТОМС)».

Також були обговорені результати моніторингу якості навчальних досягнень здобувачів освіти за І семестр 2022/2023 н.р. у порівнянні з 2021/2022 н.р. та методист ліцею ознайомила присутніх з особливостями проведення ЗНО/НМТ -2023.
Всі доповіді супроводжувалися яскравими, змістовними презентаціями.

На завершення всі присутні подякували за набутий досвід, представлений на засіданні методичної комісії загальноосвітніх дисциплін.


Немає коментарів:

Дописати коментар