неділю, 4 грудня 2022 р.

Тиждень професії "Слюсар-ремонтник"


Кажуть, що вибір професії – це друге народження людини. І від того, наскільки вірно буде обраний життєвий шлях, залежить, яке місце в суспільстві займатиме ця людина.

У стінах Шепетівського професійного ліцею з 28 листопада по 02 грудня пройшов тиждень з професії «Слюсар-ремонтник». 

Протягом тижня учні та педагогічні працівники з професії плідно працювали над створенням святкової атмосфери. Учні майстерно демонстрували свій творчій та професійний потенціал. Пройшли чудові пізнавальні тематичні заходи, такі як: випуск тематичних стіннівок, відкриті уроки майстрів та викладачів, вікторини, виставка та інформаційна година «Слюсар-ремонтник – мій вибір» тощо. 

Особливий інтерес викликав конкурс професійної майстерності «Кращий слюсар» серед здобувачів освіти І та ІІ курсів.  Конкурс складався з двох турів:  теоретичного та практичного. 

За підсумками двох етапів журі визначили переможців конкурсу. 

Серед здобувачів освіти І курсу:

Сімчук Артем – І місце;

Рябий Віталій – ІІ місце;

Остап’юк Дмитрій – ІІІ місце. 

Серед здобувачів освіти ІІ курсу:

Вітвіцький Ілля – І місце;

Грицишин Костянтин – ІІ місце;

Станійчук Сергій – ІІІ місце.

Учасники показали  свої вміння та знання на високому рівні. Переможці конкурсу професійної майстерності  були нагороджені грамотами. Вітаємо переможців та учасників конкурсу та бажаємо майбутнім слюсарям подальших успіхів в оволодінні цією цікавою та дуже важливою на сьогоднішній день професією!!!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар