пʼятницю, 14 січня 2022 р.

«Успішна молодь – успішна громада»

Відповідно до листа Хмельницького обласного центру зайнятості у лютому-листопаді 2021 року в області реалізувався комплексний профорієнтаційний проєкт «Успішна молодь – успішна громада». 
Даний Проєкт мав на меті удосконалення організації та проведення профорієнтаційної роботи з молоддю, задоволення потреб в отриманні якісної професійної інформації, формування відповідального ставлення до власного професійного вибору, мотивації до отримання актуальних професій, легальної зайнятості в Україні. 
Проєктом було передбачено проведення ряду профорієнтаційних заходів,  зокрема, обласного заочного конкурсу комп'ютерних презентацій  «Фарватер PROFI»  серед  учнів 9-10 класів закладів загальної середньої освіти та здобувачів освіти закладів професійно-технічної освіти Хмельницької області протягом жовтня-листопада 2021р.  
В цьому конкурсі брав участь Пойовський Владислав, учень 304 групи з професії "Слюсар-ремонтник. Електрогазозварник". Владислав підготував комп'ютерну презентацію про викладача Захисту України Шепетівського професійного ліцею Малошика Василя Афанасійовича, яка зайняла на місцевому рівні І місце, на обласному - 6 місце. За гарний результат Шепетівський центр зайнятості нагородив Владислава цінними подарунками.             

Немає коментарів:

Дописати коментар